3д принтери

Најголем избор на филаменти, материјали и бои од познати брендови како и домашни производи со врвен квалитет.

3д печатач 3д печатач

 • PLA
 • ABS
 • PETG
 • Nylon
 • GF30
 • PVA
 • PA
 • PP
 • TPU
 • HT
 • PEEK
 • HIPS
 • PC
 • CPE/CPE+
 • Carbon
 • PEK
 • ASA
 • WOOD
 • PEI
 • BVOH

НОВ МАТЕРИЈАЛ

Copymaster3D Standard UV Resin

Copymaster3D-Water-Washable-UV-Resin-1000-ml-Clear-CM-WW-B405-1000-CL-27555

5.190 ден Додади во корпа

НОВИ 3Д ПРИНТЕРИ

Creality Ender 3 Neo

Ender3

19.000 ден Додади во корпа

НОВИ 3Д ПРИНТЕРИ

Anycubic Photon Mono X 6K

Anycubic-Photon-Mono-X-PhotonMonoX-25810

39.600 ден Додади во корпа

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Погледнете го нашиот Инстаграм