BambuLab 3Д Принтери

Добиј одлични цени за X1, P1P, P1S и многу повеќе.

Попуст на сите материјали до 25%

Купувајте по одлични цени на филаменти, смоли и прав.

Hubbyment Премиум Филамент

Најниски цени на Hubbyment филаментот

Популарни продукти

Најново

3Д принтери

BAMBU LAB A1 MINI

Достапен по нарачка

29.900 ден
Темп. на кревет

80° C

Производител

Волумен на принт

180 mm x 180 mm x 180 mm

Камера

Не

Тип на поврзување

Wi-Fi

Дијаметар

Куќиште

Не

Тип на екструдер

Direct drive

Темп. на млазница

300 ℃

Брзина на принт

500 mm/s

Технологија

FDM

BAMBU LAB A1

Достапен по нарачка

45.000 ден
Темп. на кревет

100 ºC

Производител

Волумен на принт

256 × 256 × 256 mm³

Камера

Да

Тип на поврзување

Wi-Fi

Дијаметар

Куќиште

Не

Тип на екструдер

Direct drive

Темп. на млазница

300 ℃

Брзина на принт

500 mm/s

Технологија

FDM

BAMBU LAB A1 COMBO

Достапен по нарачка

57.500 ден
Темп. на кревет

100 ºC

Волумен на принт

256 × 256 × 256 mm³

Камера

Да

Дијаметар

Куќиште

Не

Темп. на млазница

300 ℃

Брзина на принт

500 mm/s

Технологија

FDM

ANYCUBIC PHOTON MONO M5S PRO

Достапен по нарачка

35.500 ден
Производител

Технологија

SLA

Брзина на принт

150 mm/s

Тип на поврзување

USB

CREALITY ENDER-3 V3

На залиха

27.900 ден
Темп. на кревет

110 ℃

Волумен на принт

220 mm x 220 mm x 250 mm

Производител

Камера

Не

Тип на поврзување

Wi-Fi

Дијаметар

Куќиште

Не

Тип на екструдер

Direct drive

Темп. на млазница

300 ℃

Брзина на принт

600 mm/s

Технологија

FDM

CREALITY K1C

Достапен по нарачка

39.900 ден
Темп. на кревет

100 ºC

Волумен на принт

220 mm x 220 mm x 250 mm

Камера

Да

Тип на поврзување

Ethernet, USB, Wi-Fi

Дијаметар

Куќиште

Да

Тип на екструдер

Direct drive

Темп. на млазница

300 ℃

Брзина на принт

600 mm/s

Технологија

FDM

BAMBU LAB A1 MINI COMBO

Достапен по нарачка

45.000 ден
Темп. на кревет

80° C

Производител

Волумен на принт

180 mm x 180 mm x 180 mm

Камера

Не

Дијаметар

Куќиште

Не

Тип на екструдер

Direct drive

Темп. на млазница

300 ℃

Брзина на принт

500 mm/s

Технологија

FDM

BIQU HURAKAN

Достапен по нарачка

17.500 ден
Темп. на кревет

100 ºC

Производител

Волумен на принт

220 mm x 220 mm x 270 mm

Камера

Не

Тип на поврзување

Ethernet, USB

Дијаметар

Тип на екструдер

Туба

Темп. на млазница

260 ºC

Брзина на принт

150 mm/s

Технологија

FDM

3Д принтери

Најголем избор на материјали за 3Д принтери

Над 30 различни материјали за FDM, SLA и SLS 3Д принтери! Отворете ја вашата креативност уште повеќе!

_

Материјали

3DLAC

500 ден

ANYCUBIC NORMAL UV RESIN

1.990 ден

ASA+ – 750 г

Original price was: 3.600 ден.Current price is: 2.300 ден.

COPYMASTER3D FLEX UV RESIN – 1000 ML

4.500 ден

COPYMASTER3D FLEX UV RESIN – 500 ML

Original price was: 3.900 ден.Current price is: 2.500 ден.

COPYMASTER3D STANDARD UV RESIN – 1000 ML

Original price was: 2.600 ден.Current price is: 1.800 ден.

COPYMASTER3D TOUGH UV RESIN – 500 ML

1.500 ден

ФИЛТРИ ЗА СМОЛИ – 5 ПАКУВАЊА

Original price was: 390 ден.Current price is: 300 ден.

Филамент за 3Д пенкало – 10 бои

Original price was: 600 ден.Current price is: 490 ден.

ПРИМАКРЕАТОР ЧИСТАЧ НА СМОЛИ 1000мл

Original price was: 1.890 ден.Current price is: 1.400 ден.